ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Το Active Citizens Fund Greece στο Europride 2024

Το Active Citizens Fund Greece και η Πρεσβεία της Νορβηγίας συμμετείχαν στο Europride 2024, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 28 – 29 Ιουνίου 2024. Το Europride, μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις για τα δικαιώματα και την αποδοχή της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας, απετέλεσε την ιδανική ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί την ισότητα, την αποδοχή και την κοινωνική ένταξη.

Στο περίπτερο του Active Citizens Fund Greece, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το έργο και τις δράσεις του προγράμματος, που εστιάζουν στην υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας στην Ελλάδα. Μέσα από την προώθηση της κοινωνικής ένταξης, το Active Citizens Fund Greece συμβάλλει ενεργά στη δημιουργία μιας κοινωνίας πιο ισότιμης και συμπεριληπτικής για όλους τους πολίτες.

Το πρόγραμμα έχει χρηματοδοτήσει και στηρίξει πρωτοβουλίες που προωθούν τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας, ενισχύοντας την προσπάθεια για την καταπολέμηση των διακρίσεων και την οικοδόμηση μιας κοινωνίας που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.